Мій список блогів

четвер, 1 квітня 2021 р.

ПОДИХОМ ЛЕГКИМ, ПОДИХОМ ЧИСТИМ ВІЄ НА ЗЕМЛЮ ВЕСНА

 

     Весна - чудова пору року!  Все навкруги прокидається і наповнюється енергією, життям. Природа навесні - це особливий світ, який вражає своєю незвичайністю. За короткі три весняні місяці природа встигає пережити величезні метаморфози. Жодна інша пора року не може похвалитися такими змінами, які відбуваються навесні. Спочатку вона прокидається від зимового сну і виглядає трохи сонною, невпевненою. Однак з кожним днем вона починає вступати у свої права і набирати силу.

Для того, щоб поспостерігати за змінами у природі та помилуватися  чарівною весняною красою бібліотекар Лариса Крилова завітала до ЗДО №4 та для дітлахів середньої групи № 2 «Бджілка» (вихователі Буковська С.С.,  Веремчук Т.М. провела подорож порами року «Подихом легким, подихом чистим віє на землю весна». Під лагідним весняним сонечком всі разом читали книжки про весну, розгадували загадки, грали веселі ігри та милувалися природою навкруги.





У Нововолинській міській бібліотеці для дітей організована книжкова виставка «Весна-чарівниця». Тож запрошуємо всіх до дитячої бібліотеки на Пирогова, 4 взяти та прочитати книги про цю чарівну пору.



P. S. Щиро дякуємо методисту ЗДО №4 Анні Володимирівні Глинь за можливість проведення заходу та за чудову співпрацю.