Мій список блогів

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

ЗАГАДКОВИЙ СВІТ ТВАРИН

Сьогодні неможливо уявити наше життя без тварин. Це і домашні улюбленці (кішки, собаки, хом’яки, папуги тощо), які стали справжніми членами наших родин. Це і свійські тварини (корови, кози, вівці та інші), які забезпечують нас продуктами харчування. А також дикі тварини, зустріч з якими в природі віч-на –віч досить небезпечна, але за якими досхочу можна спостерігати у зоопарку. Це і тварини-помічники. Вони несуть свою «службу» на кордоні, в медицині, допомагають мисливцям, рятувальникам тощо.
І саме темі тварин було присвячене чергове засідання гуртка «Юні бібліотекарі», в рамках якого проведено літературний віраж «Загадковий світ тварин».
 Із розповіді бібліотекаря Лариса Крилової діти дізналися багато  цікавинок про наших менших братів. У веселій ігровій формі діти зображували своїх улюблених тварин, із захопленням відповідали на запитання вікторини «Відгадай нас», а потім дуже жваво розповідали  про своїх улюблених тварин.





      Також приємно те, що діти усвідомили, що любов, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців, почуття відповідальності за приручених тварин - ці якості потрібно виховувати кожному  з дитинства.
А на закінчення  зустрічі всі присутні познайомилися із викладкою літератури «Знайомтесь: світ тварин».