Мій список блогів

вівторок, 13 лютого 2018 р.

ОЙ ЗИМА, ЗИМА, ЗИМА! ВЕСЕЛІШ ПОРИ НЕМА…

Нарешті прийшла справжня красуня-зима. Закрутило, захурделело, замело. Морози скували водойми, застигли берези в білосніжній бахромі, виблискують волохаті шапки на соснах, ясніють припорошені снігом ялинки. Сніговий килим надійно вкрив землю.
Для того, щоб пізнати красу та  чарівність цієї пори бібліотекар Лариса Крилова запросила учнів 3-Б класу ЗОШ №7 та класного керівника Наталію Петрівну Магеру на зимову мозаїку «Ой зима, зима, зима! Веселіш пори нема» із циклу «Подорож порами року».
З розповіді бібліотекаря діти дізналися багато цікавинок про те, що відбувається в природі взимку та як потрібно допомагати тваринам такої не легкої для них пори.


Ну а після цього дітлахи «поринули» у справжню зимову круговерть. Зустрічали зиму казкою, розповідали вірші, співали пісні, грали ігри, відгадували загадки. Всі учасники дійства отримали заряд добрих і позитивних емоцій та гарний настрій.





Гадаєте, що зимові зустрічі та розваги в Нововолинській міській бібліотеці для дітей на цьому закінчились… А ось і ні. Саме такої чудово-сніжної днини на гостину до нашої бібліотеки завітали вихованці різновікової групи ДНЗ № 4 «Берізка» разом з вихователем-методистом Інною Володимирівною Чепурною. Здійснивши захоплюючу подорож в загадковий книжковий світ на дітлахів чекали веселі зимові  ігри та забави.. Вони досхочу бігали, стрибали, грали сніжки, каталися на санчатах. Зима їм подарувала справжню білу казку.





Тож насолоджуймося цією чарівною порою, бо вже  до весни не далеко.
А у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано книжкову виставку «Біла казка зими». Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки.