Мій список блогів

суботу, 29 липня 2017 р.

БІБЛІОТЕЧНІ РОЗВАГИ

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Дитяча книгозбірня надає можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.
Липень – екватор літніх канікул. Багато різноманітних заходів для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено бібліотекарями. Однак багато ще попереду. Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим –  основна мета дитячої бібліотеки для дітей.
Літо у розпалі, можна робити стільки цікавих і веселих речей! Для корисного і веселого відпочинку в дні літніх канікул для дітей, в рамках проекту «Літня регата», організовано бібліотечні розваги «Весела бібліотечна Диванія». Діти грають в ігри, читають і обговорюють цікаві книжки, малюють, ліплять з тіста, пластиліну, займаються аплікацією. Отримують позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань, а головне – спілкуються між собою.





Настільні ігри – саме такі ігри, коли потрібен інтелект та вміння працювати в команді.

Твістер – улюблена гра, під час якої можна посміятися і продемонструвати фізичну активність. 

Діти веселяться, грають та читати не забувають.



У бібліотеці весело – переконані користувачі міської бібліотеки для дітей. Наша книгозбірня для них – як простір, де можна знайти нових друзів і гарна можливість бути активними. 
Літні розваги в бібліотеці продовжуються. Дитяча книгозбірня запрошує всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля.