Мій список блогів

пʼятницю, 14 травня 2021 р.

КНИЖОК КРАїНА ЧАРІВНА

Книга - наш товариш, порадником, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань. Інколи важко сказати, яку книгу і за що любиш більше. Адже улюблену книжку люди завжди беруть з собою, бо вона зігріває людину своїм теплом, мудрими порадами, щирістю. Бо книга - наш друг, без неї як без рук.

В рамках декади дитячого та  юнацького читання в Нововолинській міській бібліотеці для дітей пройшло літературно-розважальне  свято "Книжок країна чарівна чекає на гостини". На свято завітали учні 3-А класу ліцею 7.

Ведуча заходу Валентина Ярмолюк  ознайомила школярів з новими книгами, які нещодавно отримала бібліотека за програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

А далі були розваги. Діти побували на конкурсі веселих і винахідливих, де змагалися хто найкраще знає казки. За мотивами мультфільмів відгадували героїв. Допомагали поштару Печкіну доставити телеграми і відшукати  казкових героїв. Долали відстань та здійснювали незвичайну подорож разом з Вінні - Пухом, Івасиком-Телесиком, Дюймовочкою та капітаном Врунгелем. Брали казкова інтервю у Чарівниці, Буратіно та Баби Яги.





З усіма завданнями дітлахи справилися чудово.

Свято закінчилося, але не завершується зустріч з книгою.

Ходіть до бібліотеки, питайте цікаві книги - і читайте, читайте, читайте!