Мій список блогів

четвер, 6 травня 2021 р.

ВОГОНЬ ВІЙНИ В ПАМ'ЯТІ НАВІЧНО

 

Велика Вітчизняна війна – одна з найдраматичніших сторінок нашої історії ХХ ст. Ось чому вона продовжує жити незагоєною раною у свідомості мільйонів співвітчизників, усіх людей доброї волі. І чим далі у минуле відходять грізні її обриси, тим повніше осягається велич народного ПОДВИГУ, який передається від покоління до покоління як символ невмирущої слави наших батьків, дідів, прадідів, незборимого прагнення жити за ідеалами миру, свободи і справедливості. Ми пам’ятаємо полеглих на полі битви і низько вклоняємося ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни і підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Напередодні Дня пам’яті та примирення в Україні бібліотекар міської бібліотеки для дітей Олена Рябая, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», провела відеофакт «Хоробрість. Мужність. Відвага.» для учнів 6-го класу Нововолинського ліцею №8.  Учні ознайомилися з однією із трагічних сторінок історії України, переглянули фільм «Інакше не було б Перемоги…» та обговорили ті події.





У міській бібліотеці для дітей організована тематична полиця «Війна і Перемога: біль і пам'ять», на якій представлені книги воєнної тематики. Матеріали розкривають історичну правду про трагічні дні війни, змальовують постаті учасників воєнних дій.



Переглянути та ознайомитися з матеріалами зможуть всі відвідувачі бібліотеки.