Мій список блогів

понеділок, 17 травня 2021 р.

ПРЕС-КОКТЕЙЛЬ «ПІЗНАВАЙ ТА ДИВУЙСЯ»


 

Колись не було смартфонів, планшетів і доступу до wi-fi. Зате були вуличні ігри, мультфільми у визначений телепрограмою час та завжди цікаві дитячі журнали. Відчули ностальгію? Багато що змінилось, але журнали для дітей досі існують, розвиваються і є непоганою альтернативою інтернет-серфінгу.

Світ української дитячої преси з кожним роком розширюється і сприяє не тільки всебічному розвитку дитини, а й формує свідомість нового покоління. Адже сучасні діти не хочуть залишатися осторонь від  тих подій, що відбуваються у світі. Тому саме від улюблених журналів і газет вони очікують відповіді на свої запитання.

Нині дитячі періодичні видання вирізняються хорошою поліграфічною якістю, яскравим художнім оформленням, тематичною різнобарвністю. Все це приваблює і спонукає до читання.

На сторінках журналів діти завжди мають змогу знайти те,  чого немає в підручниках. Журнали  порадують казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками, допоможуть опанувати різні техніки рукоділля, розважать та підтримають. Вікторини, ігрові завдання з призами для дітей та подарунками для батьків, і ще багато цікавого та корисного - це все сучасний журнал.

В рамках декади дитячого та юнацького читання в Нововолинській міській бібліотеці для дітей нещодавно   розповідали про дитячі журнали та газети, які надходять до книгозбірні: «Однокласник», «Яблунька», «Візерунок у долонях», «Паросток», «Жасмін», «Смайлик» , «Маленька фея і сім гномів», «Моє хобі», «Малятко», «Крилаті», «Розумашки», «Весела малеча», «Задавака», «Волинь-нова» та «Наше місто - Нововолинськ», та інші.

До уваги всіх присутніх організовано викладку періодики «Веселка періодичних видань».







Тож  запрошуємо дорослих і малих знайомитись з новими виданнями!