Мій список блогів

четвер, 13 травня 2021 р.

БЕНЕФІС КНИГ ІЗАБЕЛЬ ТОМАС

  

Знайомство дітлахів із наукою і вченими варто починати не з підручників, а з яскравих, дотепних книжок. Великих особистостей часто ставлять на височезний п’єдестал і вони здаються загадковими й недосяжними. Але якщо розказати про їхнє дитинство, улюблені страви чи розваги, то розумієш, що це були звичайні люди. Звісно, наполегливі, витривалі і безмежно закохані у свою справу, але водночас прості.

Сьогодні, в рамках декади дитячого та юнацького читання, бібліотекар міської бібліотеки для дітей Олена Рябая провела для учнів 5-Б класу Нововолинського ліцею №8 бенефіс книг Ізабель Томас «Маленькі історії Великих Людей».







До уваги учнів була представлена добірка книжок письменниці про Леонардо да ВінчіМарі КюріФріду Кало, які надійшли у бібліотеку за програмою поповнення бібліотечних фондів УІК. Ці книги прокладуть гарний старт для юних дослідників у дорослий світ науки і вчених. Також для школярів був представлений віртуальний огляд цих видань «Книжки для маленьких науковців про великих вчених (і не тільки)», який підготувала бібліотекар.

Ось такі цікаві маленькі історії великих людей. То ж запрошуємо вас до читання цих видань із серії «Маленькі історії Великих Людей» до міської бібліотеки для дітей.