Мій список блогів

пʼятницю, 1 червня 2018 р.

ЧЕРВЕНЬ НАМ ДАРУЄ СВЯТО - ДІТКАМ РАДОСТІ БАГАТО


У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Цей день -  нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці – як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.
Однак життя дітей у наш час не у всіх країнах однакове. Громадянські війни та збройні конфлікти і надалі змушують страждати дітей багатьох країн і у нашій країні зокрема.
Проте так не повинно бути, адже дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Тому що діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.
З нагоди цієї дати працівники Нововолинської міської бібліотеки спільно з працівниками ДНЗ №4 для дітей молодших та середніх груп організували та провели веселе та казкове свято дитинства та радості «Червень нам дарує свято -  діткам радості багато».





Сміх, радість, веселий гомін дітвори повсякчас супроводжували свято. А клоуни Тишка (Л. В. Свинарчук) та Гришка (Н. Є. Дубинюк) веселили  дітлахів і разом з бібліотекарем Ларисою Криловою загадували загадки та вчили танцювати запальних танців. Безперечно, це свято подарувало  море втіхи та шквал  позитивних емоцій. А на закінчення всі отримали солодкі подарунки.







Міжнародний день захисту дітей - свято радості та надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це відповідальні ми дорослі. Пам'ятаймо про це!