Мій список блогів

середу, 6 червня 2018 р.

ЛІТО РАЗОМ З БІБЛІОТЕКОЮ – СВЯТО ПОВСЯКЧАС


Ура!!! Нарешті прийшло довгоочікуване літо та розпочалися канікули. Чимало  мріють про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплючі подорожі до давно омріяних міст і місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок  без книжки? Звісно ж ні. Тому Нововолинська міська бібліотека для дітей запрошує всіх  весело та цікаво провести час разом. У нашій книгозбірні стартує проект «Літня регата» в рамках якої у літній період буде проводитися бібліопікнік «Веселися, грай та книжечки читай», адже ми прагнемо зробити відпочинок користувачів - дітей активним, пізнавальним, пам'ятним, наповнений яскравими враженнями і гарним настроєм та в легкій невимушеній формі поповнити їх «багажем знань». 
Саме з цією метою у перші дні канікул бібліотекар Лариса Крилова завітала до дітей загону «Веселі хвилинки» (керівник загону О. А. Власюк) табору відпочинку з денним перебуванням «Капітошка» на базі Нововолинської гімназії та провела для них веселу та захоплюючу літню розважальну гру «Літні промінці на книжковій сторінці», де діти розгадували загадки, вікторини, знайомилися з книжковими новинками та, звісно, досхочу бігали, гралися та розважалися.







Тож запрошуємо всіх  провести це літо разом з Нововолинською міською бібліотекою для дітей. Наша мета - показати дітям, що бібліотека не тільки «дім» книг, але  і територія захоплюючих і  веселих зустрічей, ігор, подорожей та безліч різноманітних цікавинок. Чекаємо зустрічі з Вами.