Мій список блогів

четвер, 31 травня 2018 р.

СЕЗОН ТАЛАНТІВ


«Діти повинні жити у світі краси, гри, казки,
музики, малюнка, фантазії, творчості»
Василь Сухомлинський
Увага! Увага! "СЕЗОН ТАЛАНТІВ" відкривається... Бібліотека – це місце, де переплітаються творчість, краса слова та душевна атмосфера затишку. Сьогодні бібліотека для дітей не лише книжковий дім, а й центр пізнавальної, дозвіллєвої діяльності підростаючого покоління, підтримки різних видів дитячої творчості, у т.ч. літературної.
У міській бібліотеці для дітей стало вже доброю традицією відкривати персональні виставки юних талантів. Сьогодні ми представляємо вашій увазі виставку робіт талановитих дівчат Мельничук Тетяни та Мельничук Богдани учениць Нововолинської гімназії. Талант дівчаток дуже різнобічний: це малюнки, поробки з паперу, іграшки з тканини. Всі дитячі вироби такі теплі, яскраві, вишукані, вирізняються неповторною красою. Справжні дива з паперу, тканини, гіпсу діти створили власними руками. Роботи на виставці створюють дивовижну гармонію – багатство барв, довершене споріднення кольорів, це поклик душі і серця, бажання творити, фантазувати. Вражають високою майстерністю, цілісністю створених образів, теплотою і незвичністю композицій. Хочеться вірити, що творча стежинка юних талантів знайде своє продовження в нових доробках.  

Мельничук Тетяна та Мельничук Богдана, учениці Нововолинської гімназії.


Завітайте до нашої бібліотеки і залучайтеся до світу прекрасного! Бажаємо приємного перегляду!
PS: Колектив бібліотеки вдячний дівчаткам за участь, бажає їм творчого натхнення, успіхів, та подальшого розвитку свого безмежного таланту!
Виставка організована у відділі обслуговування 5-9 класів міської бібліотеки для дітей.