Мій список блогів

четвер, 21 червня 2018 р.

"ЛІТНЯ РЕГАТА" ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ

Літні канікули у розпалі. Можна більше поспати, поспілкуватись з друзями, почитати улюблені книжки, подивитись мультфільми. А головне – немає уроків! Велику компанію друзів не завжди приведеш додому, а от у бібліотеку можна.
Вже третій тиждень бібліотека є місцем, де можна цікаво, весело, а головне – корисно провести свій літній відпочинок. Щовівторка бібліопікнік «Веселися, грай, книжечки читай» запрошує усіх бібліогурманів скуштувати смачні страви такі як дегустація літературних новинок, інформаційний коктейль, казкове асорті.






Важко знайти дитину, яка б не полюбляла мультфільми. І певне, що у кожної є свій улюбленець серед казкових персонажів.
Тепер щосереди в рамках проекту «Літня регата» всі бажаючі мають змогу дивитися свої улюблені мультфільми і у бібліотеці. А цієї середи діти переглянули мультфільми українських авторів, дізнались багато цікавих фактів про мультиплікацію, коли виник найперший український мультфільм, хто його створив і як це відбувалося. 

Літні читання «Читаємо завжди – читаємо скрізь» цього тижня пройшли у пришкільному таборі з денним перебування «Соняшник» на базі ЗОШ №7, під час яких бібліотекар міської бібліотеки для дітей ознайомила дітей з творами сучасних українських письменників та періодикою.




Літо тільки починається! Тому неймовірні пригоди дітвори у 
бібліотеці продовжуються
Не гайте часу, долучайтеся до дружної читаючої компанії!
БІБЛІОТЕКА ЧЕКАЄ НА СВОЇХ ЧИТАЧІВ!