Мій список блогів

середу, 27 червня 2018 р.

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ


28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 22 роки тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.
Напередодні дня Конституції у Нововолинській міській бібліотеці для дітей було проведено правовий ерудиціон «Вчимося бути громадянами».
Завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк розповіла дітям про те, як «народжуються» закони; пояснила, що Конституція надає дітям рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною.
Діти активно відповідали на питання вікторини «Чи знаєш ти свої права», взяли участь в обговоренні правових ситуацій та конкурсі «Я-громадянин» і познайомилися з книгами даної тематики, які представлені на тематичній полиці «Сила закону – сила держави».


Під кінець заходу усі з задоволенням та з дитячою безпосередністю різнокольоровими олівцями малювали символи держави та писали побажання своїй батьківщині. Щирі побажання та слова любові від маленьких громадян.

Пройде час, виростуть наші юні читачі-громадяни і  ми маємо надію, що  збережуть вони у своїм серці палку любов до нашої України.