Мій список блогів

четвер, 7 червня 2018 р.

ЛІТО, ЛІТЕЧКО ПРИЙШЛО І ТЕПЛО ВСІМ ПРИНЕСЛО


Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.   Літо… Як багато в цьому слові "сплелось" та "відгукнулось" - відпустки, канікули, численні поїздки, враження, зустрічі. Однак слід зробити так, щоб літній відпочинок для дітей не став бездумним гаяння часу та  байдикуванням. І тому активізація  читання дітей під час літніх канікул, організація їх змістовного дозвілля – це один з актуальних  напрямків роботи Нововолинської міської бібліотеки для дітей. 
Чудової літньої днини бібліотекар Лариса Крилова запросила дітей загону «Сонечки» (керівник загону Н. П. Магера)  табору відпочинку з денним перебуванням «Соняшник» на базі ЗОШ №7 у подорож порами року до міського озера, де провела літню мозаїку «Літо, літечко прийшло і тепло всім принесло».









Сонце, сміх, радість, веселі рухливі ігри та позитивний настрій супроводжували цю мандрівку повсякчас, а сівши перепочити у тіньочку діти із розповіді бібліотекаря дізналися народні прикмети передбачення погоди, прислів’я  приказки та багато цікавинок про цю чарівну пору року.



У відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано книжкову виставку «Літо-літечко», яка виграє літніми барвами та закликає взяти та прочитати книжки із неї.