Мій список блогів

пʼятницю, 11 травня 2018 р.

МІСЬКИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ЛІДЕР ЧИТАННЯ»

Книга займає особливе місце у житті дитини. Саме через неї вона починає пізнавати навколишній світ, розвиває мислення й фантазію. Дитячі книги – це засіб духовного спілкування з дітьми, а це найважливіше. З цією метою 10 травня в Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбувся міській етап Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». У конкурсі брали участь учні 7-х класів.
Виступи учасників конкурсу оцінювало журі в складі: завідувача міської бібліотеки для дітей Валентини Ярмолюк, поетеси, члена літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» Ірини Мартинишин, депутата міської ради Олега Приступчука, заступника начальника відділу культури Олесі Сословської, методиста міського методичного кабінету Лілії Нестерук.
Ведення читацького щоденника, кількість прочитаних книжок, креативність та артистизм виступаючих, а також відповіді на поставлені запитання оцінювались за 12-бальною шкалою.
Серед 13-ти найкращих читачів  лідерами цьогорічного конкурсу стали:
І місце – Назарук Єлизавета (НВК «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1-колегіум»), яка братиме участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на базі Волинської обласної бібліотеки для дітей 22 травня цього року.
ІІ місце – Бояр Аліна (ЗОШ №3) та Борисюк Анастасія (ЗОШ № 6).
ІІІ місце – Кулик Анна (Нововолинська гімназія) та Кузнєцов Дмитро (ЗОШ №5).












Усі, хто брав участь у конкурсі, отримали грамоти, подяки, подарунки та солодощі від членів журі.
Змагання стало цікавим досвідом для юних читачів і ще раз довело, що книга залишається важливою частиною життя сьогоднішнього школяра.  
PS: Хочемо подякувати конкурсантам за участь, та глибокі знання, блискучу ерудицію, залізну логіку та всім, хто допомагав у організації і проведенні конкурсу.