Мій список блогів

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

ДЕНЬ ВСІХ ЗАКОХАНИХ В БІБЛІОТЕЦІ - РОМАНТИКА

14 лютого закохані всього світу відзначають – День святого Валентина. Свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. А головне цього дня кожен отримує можливість зізнатися  в коханні.
 
       Міська бібліотека для дітей уже традиційно долучається до святкування цієї дати, щоб не тільки зарядити своїх читачів гарним настроєм, а й подарувати частинку свого люблячого серця кожному. 
 На побачення в бібліотеку, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», цього дня завітали учні 8-го класу ЗОШ №3. 
Яскраво прикрашена бібліотека, оформлена в стилі Валентинового дня, просто наповнена символами свята – валентинками. І це надихало присутніх на особливу романтику.
Бібліотекар Олена Рябая ознайомила учнів з чарівними легендами, заснованих на цьому прекрасному почутті. Цікавими і несподіваними для юних романтиків виявилися і історії про традиції та обряди святкування дня закоханих у різних куточках світу.
Та на цьому несподіванки не закінчились. На гостей чекали цікаві конкурси, тести та символічні подарунки. Щасливі посмішки на обличчях наших гостей стали справжньою подякою для організаторів дійства.










Цього дня, кохання в бібліотеці рясно розквітло червоними серцями з побажаннями та словами кохання, які ми  з великим задоволенням дарували своїм гостям. 
До уваги читачів на абонементі обслуговування користувачів 5-9 класів представлена література «П’ять сторінок кохання» у формі книжкового бібліосерця. Через ці твори червоною стрічкою проходить тема любові, кохання та романтичних відносин між закоханими.  Разом з героями книг Ви будете мати змогу пережити чарівні миті романтичних стосунків.