Мій список блогів

пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

ЯК ЮНІ «КНИГОЧИТОГРАЙКИ» «ЗДІЙНЯЛИ» КНИЖКОВУ ХУРТОВИНУ У ЗДО №2 «КОЛОБОК


Зима… Чарівна снігова володарка. У кожного з нас ця пора року асоціюється з казкою, дитинством. І хоча цього року зима нас зрідка тішила справжніми зимовими краєвидами, проте вона все одно прекрасна так, що хочеться взяти фарби і намалювати. Проте красу зимової природи та її магічну суть чудово можна відтворити і за допомогою рідної української казки: виразно, влучно та яскраво!
Для того, щоб прищепити з  раннього віку у дітей інтерес до книг та читання та показати магію і красу зимової казки активні члени клубу «Книгочитограйки» завітали разом з бібліотекарем Ларисою Криловою до малят середніх груп №1 та №2 (вихователі Руслана Анікієнко та Леся Красенко)   ЗДО №2 «Колобок» та здійснили книжкову хуртовину, читаючи казки на зимову тематику. У теплій невимушеній атмосфері всі весело та з користю провели час та вкотре пересвідчившись у красі та мудрості доброї української казки.









P. S. Щиро вдячні директору ЗДО №2 «Колобок» Інні Володимирівній Чепурній за надану можливість проведення заходу та за чудову співпрацю.