Мій список блогів

четвер, 20 лютого 2020 р.

НЕБЕСНА СОТНЯ. НОВІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ

20 лютого в Україні відзначається особливий пам’ятний день – «День Героїв Небесної Сотні». Це день вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності. Вони відстоювали права і свободи людини,європейське майбутнє України.
З метою вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, в міській бібліотеці для дітей пройшла бесіда-пам'ять «Небесна сотня. Нові герої України». На захід були запрошені учні 6-Б класу ЗОШ №7 (класний керівник Савчак Л.В.). Ведуча заходу Валентина Ярмолюк розповіла дітям про подія шестирічної давності, які відбувалися у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській, про Героїв Небесної Сотні. Учні читали вірші, присвячені цим подіям. Всі присутні мали можливість переглянути відео «Подай руку Україні», «Небесна Сотня. 10 Юних янголів».








Хвилиною мовчання та запаленою свічкою вшанували пам'ять про загиблих героїв.

До уваги користувачів бібліотеки в читальному залі оформлено фотовиставку «Народжені революцією. Загартовані війною. Приречені на перемогу», а у відділі обслуговування учнів 5-9 класів влаштовано тематичну полицю «Герої, що у вічність відійшли».