Мій список блогів

середу, 19 лютого 2020 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ "ЛІДЕР ЧИТАННЯ-2020"

Сьогодні в міській бібліотеці для дітей відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Лідер читання-2020». В конкурсі взяли участь учні 7 класів усіх шкіл нашого міста. 
Конкурсантам необхідно було не лише встановити особистий рекорд із прочитання книжок, а й підготувати цікаву розповідь про найулюбленішу книгу або літературного героя.
Розпочала захід Олена Рябаябібліотекар міської бібліотеки для дітей, ознайомивши конкурсантів з правилами змагання. 
Презентаційні виступи учасників конкурсу оцінювало журі в складі: заступника начальника відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради Олесі Сословської,  депутата міської ради Олега Приступчука, методиста міського методичного кабінету Лілії Нестерук, поетеси, члена літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» Ірини Мартинишин, директора Нововолинської ЦБС Світлани Кухарук. 
Журі відмітили хорошу підготовку дітей, їх начитаність, мистецькі здібності. 












Переможцями загальноміського конкурсу стали:
І місце – Ясенюк Роман (учень 7-А класу ЗОШ № 6), який братиме участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на базі Волинської обласної бібліотеки для дітей;
ІІ місце – Волошенюк Орися (учениця 7-го класу Нововолинського наукового ліцею-інтернату);
ІІІ місце – Пилипчук Анна (учениця 7-А класу ЗОШ №5).
Всі учасники конкурсу отримали грамоти, подяки, подарунки та солодощі, які люб’язно надали Олеся Сословська та Олег Приступчук.

PS: Дякуємо конкурсантам за участь та глибокі знання, блискучу ерудицію, залізну логіку і всім, хто допомагав у організації та проведенні конкурсу.