Мій список блогів

вівторок, 18 лютого 2020 р.

ХАЙ СВІТОМ ПРАВИТЬ ТІЛЬКИ ДОБРОТА


17 лютого у всьому світі відзначається день спонтанного прояву доброти. В цей день всім нам слід озирнутися навколо і підтримати людей, які потребують допомоги, підтримки та доброго слова. День спонтанного прояву доброти з'явився як нагадування про те, що останнім часом ми байдужі до проблем і нещасть інших. Концентруємося на своїх турботах і проходимо повз, але чекаємо від людей милосердя і чуйності у важкий період. У цей день важливо згадати, як важливі доброта, співчуття і взаємодопомога. Доброта - одна з найголовніших людських чеснот. Саме щиру доброту і підтримку особливо цінують. Доброта завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали.
Саме для того, щоб подарувати частинку своєї доброти та розповісти дітям про нові та цікаві книги бібліотекар Лариса Крилова завітала до Нововолинського інклюзивно-ресурсного центру.

Після цього всі присутні переглянули захоплюючу та цікаву виставу «Вовк та семеро козенят» на новий лад у виконанні дітей зразкового драматичного гуртка «Пролісок» НЦДЮТ (керівник Наталія Галичук).







А на продовження свята запальна і енергійна Цукерка-Карамелька (Лариса Свинарчук) розважала та веселила дітлахів і їх батьків, щедро обдаровуючи всіх хорошим настроєм і заряджаючи позитивом та радістю.






Тож проявляймо добро. Бо це зовсім нескладно. Це можна робити у дрібницях - щиро комусь подякувати, поступитися місцем, допомогти у дрібних справах. І вже точно зовсім не обов'язково робити це у визначений день. Але День спонтантого прояву доброти - хороший привід розпочати змінювати на краще, в першу чергу, себе.
P.S. Висловлюємо слова великої вдячності керівнику зразкового драматичного гуртка «Пролісок» НЦДЮТ Наталії Галичук та вихователю фізичної культури ЗДО №4 Ларисі Свинарчук за допомогу в проведенні свята. Нехай добро, яке ви подарували дітям повертається до вас сторицею.