Мій список блогів

середу, 30 жовтня 2019 р.

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ

28 жовтня  минуло 75 років з дня визволення  нашої країни від нацистських окупантів. Це день, коли з нашої землі були остаточного вигнані війська нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни.
З нагоди цієї дати в Нововолинській міській бібліотеці для дітей було проведено час історії «Війна без права забуття» для користувачів бібліотеки.
Завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк розповіла про події, що відбувались  на території України в жовтні  1944 року, про битву  за Україну яка тривала 22 довгих місяці, про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни.
У  відділі обслуговування учнів 5-9 класів організовано книжкову виставку «Шана за подвиг, вдячність за мир». Всі присутні мали змогу познайомитись з книгами, які відображають героїчні подвиги воїнів-визволителів України, що були представлені на книжковій виставці. 
Ніхто не забутий, ніщо не забуте. Пам’ять про героїв, які віддали своє життя за наше сьогодення, не піде в забуття і буде одвічно палати в наших серцях!