Мій список блогів

вівторок, 1 жовтня 2019 р.

ПРОЩАВАЙ 4-Й КЛАС, ВЖЕ ЧЕКАЄ 5-Й НАС

30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек у Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбулося чимало заходів. Серед них і вечірка однокласників «Прощавай 4-й клас, вже чекає 5-й нас»яка пройшла жваво та весело. На свято були запрошені учні найактивнішого 5- Б класу ЗОШ № 7 (класний керівник Алла Володимирівна Шиманська). Спочатку  бібліотекар Лариса Крилова «приймала» у дітей жартівливий екзамен з книгознавства, бо ж недарма читали у відділі аж цілих чотири роки, а  дехто і більше. Іспит проходив в ігровій формі. Книголюби активно брали участь у конкурсі «Знавці казок», вікторині «З якого твору цей уривок?», швидко складали літературні пазли «Автор та назва" та інші. На свято завітала і перша вчителька п’ятикласників Наталія Петрівна Магера разом з учнями 1-Б класу. Діти разом з Наталією Петрівною переглянули фотоколаж світлин із заходів, проведених протягом чотирьох років. Та всі пригадали чимало приємних моментів, проведених разом.






П’ятикласники урочисто передали естафету першокласникам та були переведені до відділу обслуговування учнів 5-9 класів. Де на них чекали цікаві книжкові сюрпризи, журнальні новинки та бібліотечний квест-подорож «Магічний світ книг», який провела бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів Олена Рябая. Учасники квесту згадали відомих дитячих авторів, їх книжки та вигаданих персонажів. Серед завдань – відшукати маршрути книжкових героїв та скласти з усіх зібраних частин зачароване речення «Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною».









А на першокласників чекала екскурсію бібліотекою та екскурс казковими стежинками.






Звісно, прощальна вечірка з улюбленим відділом не обійшлася без святкової дискотеки на яку завітала чарівна та запальна Карамелька (Лариса Свинарчук), яка провела з дітлахами багато веселих ігор, зарядила всіх своїм позитивом та енергією та подарувала всім без винятку чудовий настрій.








Вечірка однокласників, без сумніву,  не залишила байдужим нікого.