Мій список блогів

середу, 23 жовтня 2019 р.

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ГУРТКА «ЮНІ БІБЛІОТЕКАРІ»

Значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, засмучують і розвеселяють. Люди, які багато читають, не тільки мають енциклопедичні знання, а й ніби проживають різні життя разом з героями улюблених книг. Сила книг безмежна! Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло. Без них ми сліпі, часто безпорадні. 
Читачі нашої бібліотеки також люблять читати. Вони із задоволенням читають, а потім обговорюють книгу за круглим столом.
Нещодавно гуртківці Нововолинської міської бібліотеки для дітей зібралися на своє чергове засідання гуртка «Юні бібліотекарі». Скринька порад «Корабель читання для сімейного єднання» такою була тема засідання. З розповіді завідувача бібліотеки діти дізналися як треба поводитися з книгами, як берегти їх. Познайомилися з правилами користування бібліотечними книгами. Також поговорили про нові модні книги. Кожна дівчинка розповіла про значення книжки у їхньому житті, поділилися літературними вподобаннями. На закінчення засідання учні підібрали собі книжку до душі, по настрою. І пообіцяли, що обов’язково уподобаний ними твір будуть читати вдома разом з батьками.









До наступних зустрічей. І пам’ятайте слова великого педагога Януша Корчака: «Тільки там, де читають батьки, зростає дитина, яка читає».