Мій список блогів

понеділок, 26 березня 2018 р.

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ

23 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч-дебют «Мій перший вірш». Члени гуртка журналістики ЗОШ №3 мали змогу поспілкуватися з чудовою людиною, поетесою за покликом душі, головним економістом «Нововолинськтеплокомуненерго» Світланою Василівною Журою. Ведуча заходу Валентина Ярмолюк ознайомила учнів з життєвим та творчим шляхом гості. Пані Світлана прочитала свої нові вірші, дала відповідь на численні запитання дітей, поділилася планами на майбутнє. Гуртківці зачитали свої перші напрацювання і попросили поетесу дати оцінку їхній творчості.


Керівник гуртка Наталія Анатоліївна Руга, вчитель української мови та літератури, прочитала свої щойно написані перші вірші, адже донедавна вона писала лише прозу. І дебют вдався,  Світлана Василівна з точки зору поета дала гарну оцінку віршам Наталії Анатоліївни і побажала творчих успіхів на ниві поезії.
На закінчення заходу гостя  подякувала всім за приємну зустріч, подарувала бібліотеці свої збірки віршів для дітей, і побажала гуртківцям «пишіть, творіть, нехай з вас виростуть майбутні Шевченко та Леся Українка». А ми в свою чергу бажаємо гості творчого неспокою, радості від кожного прожитого дня, гордості від здійсненого, втілення задуманого, Божого благословення у всіх її добрих починаннях.



Сподіваємося, що зустріч з Світланою Василівною Журою залишила в дитячих серцях тепло і радість спілкування.