Мій список блогів

четвер, 22 березня 2018 р.

НА ГОСТИНУ ДО БІБЛІОТЕКИ


Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання. 21 березня стартував він у Нововолинській міській бібліотеці для дітей.   Під час нього у бібліотеці ще активніше вируватиме життя і відбуватиметься багато цікавих та різноманітних заходів .
Всеукраїнський тиждень дитячого читання 2018 в нашій книгозбірні  офіційно відкрила завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк. Вона познайомила дітей з історією виникнення цього свята, з його традиціями та побажала, щоб усі дружили з  книгою довгі-довгі роки.

На гостину до бібліотеки завітали маленькі книголюбчики - вихованці старшої групи №1 (вихователь Н. Є. Дубенюк ) ДНЗ №4.  Бібліотекар  Лариса Крилова провела захоплюючу екскурсію «книжковим королівством» та познайомила з його «чарівними мешканцями».

Ну а яке ж «книжкове королівство»  без Її Величності Королеви Книги, роль якої виконала учениця 2-А класу Нововолинської гімназії Анна Крилова. Урочистою ходою вона зайшла до зали та привітала всіх присутніх зі святом. А діти, в свою чергу, подарували Ії Величності в’язку віршів про книгу.



 А ще на дітлахів чекав приємний сюрприз… Учні 2-А класу Нововолинської гімназії «перевтілилися» в казкових героїв та показали лялькову виставу«Колобок» на сучасний лад.










Із впевненістю можна сказати, що усі присутні отримали заряд бадьорості, позитивні енергії і відкрили для себе багато нового, цікавого і незвичайного.