Мій список блогів

понеділок, 5 березня 2018 р.

ЧУДОВА ЗУСТРІЧ З ЦІКАВИМИ ОСОБИСТОСТЯМИ

Бібліотекарям міської бібліотеки для дітей та нашим користувачам у перший день весни випала унікальна можливість познайомитись і поспілкуватись з сучасними дитячими письменниками Іваном Андрусяком та Олегом Чаклуном, яка відбулася у Нововолинській центральній бібліотеці.
Іван Андрусяк - відомий український поет, прозаїк, автор багатьох поетичних і прозових творів для дітей, талановитий літературний критик та перекладач, працює головним редактором видавництва «Фонтан казок». Деякі твори автора входять до нової шкільної програми, а саме: «Стефа і Чакалка», «Третій сніг», «Лякація» та інші. Відзначений багатьма преміями, отримав відзнаку «Дитячий поет року», переможець книжкового рейтингу «ЛітАкцент року» в номінації «Поезія і проза для дітей».
Олег Чаклун – український дитячий письменник. Пише фантастику для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Його книги «Мікробот», «Роботи Веселки», «Принцеса Синтія» читують не тільки діти, а й дорослі. Науково-фантастична повість Олега Чаклуна «Піраміда Синтії» нещодавно потрапила у фінал премії «Книга року BBC-2017».
Зустріч з письменниками пройшла у теплій, дружній атмосфері. Кожен бажаючий мав змогу придбати книги авторів, які йому сподобались та отримати автограф.