Мій список блогів

пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

ПРИРОДОЗНАВЧА МАНДРІВКА «ЗАЦВІЛА ВЕРБА – ПРИЙШЛА ВЕСНА»

  Весна, яка зараз «володарює» у природі безперечно є улюбленою порою року для багатьох.  Їй радіють усі: рослини, тварини, птахи та люди. Природа прокидається та радісно посміхається сонячними промінчиками.  Весна — це спів птахів, зеленіюча земля та завжди приємний настрій. Кожна людина припадає до щедрого джерела весняної пори, напуває любов’ю душу.   
Для того, щоб краще пізнати чарівність гомінкої весняної пори для дітей старшої групи №3 «Золота рибка» (вихователь А. С. Іванчук)  ДНЗ №6 була проведена природознавча мандрівка «Зацвіла верба – прийшла весна».
Із розповіді бібліотекаря Лариси Крилової діти дізналися багато цікавинок про весну, про те, яким чарівним чином змінюється природа цієї пори. Але, звісно, ця краса існуватиме тільки тоді, якщо її зберігати, захищати, примножувати! Це дуже добре розуміють діти. І тому разом із бібліотекарем діти узагальнили та повторили правила бережливого ставлення до природи.


Ще весняна пора - це чудова можливість досхочу побігати та погратися на свіжому весняному повітрі. У веселій ігровій формі дітлахи спостерігали, як природа пробуджується, оживає та послухали симфонію звуків, що лунають навкруги.    



А у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано тематичну поличку «Весна-чарівниця», яка виграє свіжими весняними кольорами, закликаючи усіх взяти книги із цих полиць та дізнатися багато цікавого. 


Отож насолоджуймося цією прекрасною порою та радіймо її.