Мій список блогів

пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

КРАЩЕ. СУЧАСНЕ. ДИТЯЧЕ

Для шанувальників сучасної української літератури, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», у Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбулася  літературна мозаїка «Творили і творимо для вас».
Бібліотекар Олена Рябая ознайомила школярів з творчістю сучасних українських письменників-ювілярів: Віталія та Дмитра Капранових, Ірен Роздобудько та Олександра Есаулова. В ході заходу увазі дітей була представлена презентація, з якої юні читачі дізналися про цих найкращих письменників, про їх твори і відзнаки. Також були продемонстровані відеоролик та буктрейлер: «Мальована історія незалежності України» (братів Капранових), «Життя видатних дітей» (Ірен Роздобудько).
 
 Найкращі читачі бібліотеки: Любежаніна Наталія, Сорока Ліза та Терещук Валерія представили свої улюблені книги цих авторів. Карколомні й захоплюючі пригоди, небезпеки, підступні вороги і вірні друзі, а ще – романтика подорожей, нові незвідані країни, цікаві люди – все це є у цих творах.

До уваги усіх присутніх влаштована викладка літератури, на якій представлені книги письменників-ювілярів. Різноманітні за тематикою, жанровими особливостями, але кожна з них цікава по-своєму.
Сподіваємось, що в дивовижному розмаїтті творів сучасної української літератури, кожен читач бібліотеки, навіть найвибагливіший, знайде собі книги до вподоби.
Ми чекаємо на Вас!