Мій список блогів

середу, 22 березня 2017 р.

БІБЛІОБАЛАГАНЧИК У БІБЛІОТЕЦІ

Триває Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Весело та гамірно у цей час у Нововолинській  міській бібліотеці для дітей, тому що кожен день тут відбуваються багато цікавого: веселих зустрічей, позитивних емоцій та море корисної  інформації.
А 22 березня у бібліотеці відбувся загальносистемний  бібліобалаганчик «Весела країна фантазерів і мрійників» на яку були запрошені учні 4-А класу ЗОШ №7 (класний керівник Л. В. Сохацька).

На свято також «завітали»  персонажі із творів Алана Мілна «Вінні Пух» (учень 7-А класу ЗОШ №7 В. Бортнік) та «П’ятачок» (учениця 5-А класу Ю. Горпиніч), які  разом із дітьми приготували  чарівний кухлик із привітаннями для бібліотеки, але тут несподівано увірвався персонаж із творів Льюїса Керрола «Чорний Лицар» (Л. М. Свинарчук), який хотів зіпсувати свято, забравши кухлик і, поставивши дітям вимогу виконати декілька завдань.
Діти з захопленням шукали сюрпризи в повітряних кульках, та розгадували їх, із зав'язаними очима намагалися прикріпити ослику Іа втрачений хвостик, тим самим розчарувавши Чорного Лицаря.


 

Із розповіді дітей багато цікавого дізналися про життєвий та творчий шлях письменників А. Мілна та  Л. Керрола
На закінчення зустрічі бібліотекар Лариса Крилова  познайомила всіх присутніх із викладкою літератури «Складають казку казкарі» де розміщені твори цих великих письменників, яка знаходиться у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів і закликала всіх до читання та відвідування бібліотеки.
         У цікавих конкурсах, веселощах та розвагах діти весело провели час та кожен вибрав книжку собі до снаги.