Мій список блогів

четвер, 16 березня 2017 р.

ПЕРШИЙ РАЗ У «ЦАРСТВО КНИГИ»

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.
Для того, щоб пізнати цей чарівний світ книги до міської бібліотеки для дітей завітали діти різновікових груп №1 та №3 ДНЗ №4 (вихователі В. Г. Вознюк, В. О. Яйдельська). Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
Діти жваво та з великим зацікавленням ознайомилися з ними, прослухали цікаву розповідь бібліотекаря Лариси Крилової про правила користування книгою і бібліотекою, відповідали на запитання вікторини, присвяченої книзі під назвою «До знань золотої скарбниці», взяли участь в літературних іграх та переглянули мультфільм. У цікавих іграх та веселощах швидко промайнув час. А на закінчення екскурсії діти пообіцяли, що неодмінно будуть читати книги та стануть нашими активними користувачами.