Мій список блогів

вівторок, 28 березня 2017 р.

ІІІ-Й МІСЬКИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ – 2017»

27 березня у міській бібліотеці для дітей Нововолинської ЦБС відбувся ІІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "КНИГОМАНІЯ - 2017". 
В конкурсі взяли участь 22 юних книголюба – учні 6-7 класів з усіх шкіл міста та селища Благодатне.
Презентаційні виступи учасників конкурсу оцінювало журі в складі: завідувача міської бібліотеки для дітей Валентини Ярмолюк, поетеси, члена літературно-мистецької вітальні "Мамина криниця" Ірини Мартинишин, депутата міської ради Олега Приступчука, заступника начальника відділу культури Олесі Сословської, директора ЦБС Світлани Кухарук. 
Під час конкурсу діти розповідали про улюблені книги, висловлювали свої думки щодо прочитаного, проявляли креативність та артистизм, запрошували однолітків до читання ними обраних книг.
 

 


 

 

 
За підсумками балів переможцями стали учні ЗОШ №6 - Анастасія Борисюк (6-Б клас) користувач міської бібліотеки для дітей і бібліотеки-філії №1 та Роман Максимів (7-А клас) користувач бібліотеки-філії №1. Бажаємо їм перемоги 30 березня  у ІV-му  етапі конкурсу, адже вони будуть представляти наше місто в області.
PS: Хочемо подякувати конкурсантам за участь, та глибокі знання, блискучу ерудицію, залізну логіку та всім, хто допомагав у організації і проведенні конкурсу. До побачення, до нових зустрічей!