Мій список блогів

вівторок, 21 березня 2017 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ СТАРТУВАВ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ

20 березня у міській бібліотеці для дітей розпочався Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято дітей-читачів, письменників, видавців, батьків, бібліотекарів і всіх шанувальників книги. Читачі його чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, дні веселих пригод і літературних відкриттів. Всеукраїнський тиждень дитячого читання з давніми традиціями сьогодні не лише не втратив свого значення, але й продовжує набувати особливого змісту для кожного учасника.
Розпочали тиждень СВЯТОМ «ХАЙ УКРАЇНА ВСЯ ЧИТАЄ, БО КНИГА НАС УСІХ ЄДНАЄ». Завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк розповіла дітям про історію створення свята, а діти Дмитро Власюк та Дарина Петрова прочитали вірші про її Величність книгу. На свято завітали педагог-організатор гімназії Ірина Миколаївна Дмитрук та вчитель 1-А класу гімназії Оксана Анатоліївна Власюк. Гості привітали всіх присутніх зі святом, розповіли про роль книги у їхньому житті та побажали як найбільше цікавих книг як бібліотеці, так і її користувачам.
 
 
Далі свято продовжилося літературним ранком «Її величність - книга», який провели разом з бібліотекою учні 5-Б класу НВК «Нововолинської спеціалізованої школи 1-3 ступенів №1 - колегіум» (класний керівник І.В.Семененко). Під час свята діти жваво та з азартом відповідали на питання вікторин.
 
 
Виставка-калейдоскоп «ВСЕСВІТ ЦІКАВИХ КНИЖОК» познайомила читачів з найцікавішими та найновішими книгами.