Мій список блогів

пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У НОВОВОЛИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ

30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек на гостину до нашої бібліотеки завітали вихованці логопедичної групи (вихователь Мельник В.  Д.) ДНЗ №4. Завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк спочатку познайомила маленьких «чомусиків» із бібліотекою та правилами користування нею.
Приємним сюрпризом для  нас став віночок теплих  слів привітань та вдячностей від дітей, вихователів та вихователя-методиста цього закладу Інни Володимирівни Чепурної, які отримали ми з нагоди професійного свята. Це є свідченням того, що наша праця є немарною і обов’язково зарясніє хорошим врожаєм.
На продовження зустрічі бібліотекар Лариса Крилова підготувала для малят цікаву  розповідь про книги та правила шанобливого ставлення до них. А також малеча з великим зацікавленням розглядала стелажі з книгами та нові надходження дитячих журналів.
Цікавим і насиченим  доповненням до екскурсії стали захоплюючі різноманітні конкурси,  які провела бібліотекар разом із дітьми, а саме; «Бібліотека-книжчин дім», «Чи уважний ти читач», вікторину «З якої казки» та «Загадки казкових героїв», а також гру «Так чи ні».
В доброзичливій і невимушеній атмосфері промайнула ця зустріч і дітям  на згадку про бібліотеку ми подарували невеликі подарунки. В свою чергу вони пообіцяли, що стануть нашими активними читачами і обов’язково будуть читати книги. Тому що, незважаючи на високі новітні технології, книга все ж залишатиметься хорошим другом для дітей, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і непізнаного