Мій список блогів

четвер, 1 грудня 2016 р.

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі Снідом. В усьому світі в цей день говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Згадують  і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби трагедії і про те, що чума ХХ, а зараз вже і ХХI століття загрожує існуванню людства ...
Про цю страшну хворобу та її наслідки вели мову учні 8-9 класів ЗОШ №7 та працівники міської бібліотеки для дітей на громадянському форумі  «СНІД: як уповільнити епідемію». Учні 9-Б класу (класний керівник О.О.Дубій) підготували інформ-хвилинку «1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом», в рамках якої розповіли про історію СНІДу, шляхи зараження хворобою. Згадали про творця «червоної стрічки» - американського художника Франка Мура, який став жертвою епідемії. Заступник директора по виховній роботі Оксана Серафимівна Костюк проінформувала про те, як потрібно ставитися до людей, що мають таку страшну недугу, а завідувач МБД Валентина Ярмолюк  ознайомила присутніх з літературою, яка розміщена на тематичній полиці «Небезпека зараження СНІДом. Чи варто ризикувати?».
 

 
Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя. Тож бережіть себе, своє здоров'я і своє життя!