Мій список блогів

понеділок, 20 березня 2023 р.

ВИГОТОВЛЕННЯ ВЕСНЯНОЇ ЛИСТІВКИ

   Вкотре міська бібліотека для дітей приймала гостей з міста Володимира. Дітлахи були запрошені на майстер-клас "Весна іде, красу несе!" в межах проєкту “Невідкладна допомога та захист постраждалих внутрішньо переміщених осіб в Україні та українських біженців в Молдові”, який реалізується міжнародною організацією “Hilfswerk International” у партнерстві з Молодіжною організацією “СТАН”, асоціацією “Mostenitorii” та Гендерним центром Молдови за підтримки Австрійської агенції з розвитку (ADA) та фонду Nachbar in Not. 

   Діти створювали весняні листівки в техніці квілінг. В умілих ручках навіть звичайний папір перетворюється на справжній витвір мистецтва. 

   Створювати такі справжні витвори мистецтва — досить копітка робота, що вимагає посидючості, терпіння, ну і, звичайно, креативного підходу. Роботи дітей, виконані в цій техніці, виглядають дуже акуратно, витончено, і говорять про те, як потрудився їх виконавець.

🔖Щиро дякуємо за проведений час та майстер-клас майстриням з молодіжної організації "СТАН" Катерині Урус та Тетяні Бортнік.