Мій список блогів

понеділок, 27 березня 2023 р.

МАЙСТЕР-КЛАС У ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ

             Неділя у дитячій бібліотеці - не вихідний день. Навпаки - якраз найкращий день для роботи. Адже в неділю дітлахи разом з батьками можуть прийти до бібліотеки на відпочинок. Тут на них чекає завжди щось цікаве.

          Ось і 26 березня  відбувся черговий майстер-клас, присвячений Великодню. Адже незабаром це свято прийде у кожну домівку українців. І ми вже з дітками почали до нього готуватися. 

     З давніх-давен українці на Великдень прикрашали свої помешкання великодніми сувенірами, витинанками, рушниками. Прикраси для дому готували всією сім’єю від малого до великого. Особливу радість приносило це дітям. Відродити цю традицію зовсім не складно. 

          Виявляється, щоб створити оригінальні святкові прикраси потрібно зовсім небагато часу. Кольоровий папір, яєчні лотки, ножиці, клей, фарби, працьовиті рученята і гарний настрій – оце й усе, що було потрібно нам сьогодні, щоб змайструвати веселих великодніх курчаток. Тепер вони будуть дарувати усмішки та радість нашим маленьким гостям. А на закінчення діти ще зробили великоднє яйце і повісили їх на символічне дерево.

          Ось так енергійно пройшов наш майстер-клас. День був цікавим, насиченим і творчим.