Мій список блогів

вівторок, 23 квітня 2019 р.

КНИЖКОВЕ ЗНАЙОМСТВО

Мабуть важко знайти людину, яка б не любила читати. Із книг ми дізнаємось дуже багато цікавого про життя. Кожна нова книжка – це завжди таємниця і знайомство з цікавими героями. що можуть стати твоїми друзями. З деякими навіть не хочеться розлучатися. Хочеться вчитися у них наслідувати їхні вчинки. І всі вони зберігаються в бібліотеках. 
Сьогодні, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», бібліотекар Олена Рябая провела для учнів книжкове знайомство «Загадкові, інтригуючи, карколомні пригоди» та ознайомила присутніх з такими авторами, як Конан Дойль, Туве Янсон та Люсі-Мод Монтгомері.  
  
Діти згадали про доброго, розумного, талановитого Шерлока Холмса, познайомились з дівчинкою з Зелених Дахів та згадали кумедні історії про Мумі-тролів. Адже це не просто книги про пригоди. Це книжки про хоробрість та честь, кмітливість та працелюбність, наполегливість та волю до перемоги, про щиру дружбу та справжнє кохання. Але насамперед ці книги - про людей, які змогли піднестись над іншими, стати найкращими, "першими серед рівних". Стати лідерами.
Тож, запрошуємо Вас до читання загадкових, інтригуючих, карколомних пригод!