Мій список блогів

вівторок, 16 квітня 2019 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОФЕСІЇ

Вибір майбутньої професії – дуже важливий крок у власному житті. Цей вибір не повинен бути спонтанним чи випадковим. Майбутня професія повинна бути добре обдумана, адже це велика відповідальність перед собою та людьми у майбутньому. Людина повинна зважити всі за і проти майбутньої професії.
Тільки сама людина може побачити до чого в неї більший талант: у когось до медицини чи журналістики, у когось до політики чи гуманітарних наук. В кожного свої захоплення, тому і свої вибори.

Майбутня професія – це не тільки назва, це і сенс життя. Ти повинен бути закоханий у свою справу, вірити у свої успіхи та у кар’єрний розвиток. 
Саме так вибирав свою професію Роман Богданович Брус, який завітав на презентацію професії «На варті здоров’я людини» у міську бібліотеку для дітей. На зустріч були запрошені учні 8-х класів Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради (класний керівник Н.О.Вітковська). Роман Богданович відомий в місті та й далеко за його межами лікар ортопед-травматолог. Неодноразово приймав участь в міжнародних, всеукраїнських конференціях і симпозіумах. Додатково пройшов спеціалізацію з комбустіології(лікування опіків) і пластичної хірургії, закінчив курси з ударно хвильової терапії. Один з найуспішніших травматологів в Україні, по впровадження PRP терапії у хворих з артрозом суглобів. Один з небагатьох у цілій Україні, хто проводить цю процедуру під контролем УЗД.

Під час зустрічі Роман Богданович дав відповідь на безліч запитань, а саме як він став лікарем, чому саме лікарем-травматологом, про своє хобі, а хобі – це футбол, за нагороди, які отримав за досить визначні досягнення, в тому числі й на міжнародному рівні, про те, що крім професійної літератури читає художні книги і дуже йому подобаються книги Василя Шкляра. 

На закінчення зустрічі гість поділився з планами на майбутнє, побажав учням правильного вибору професії, та щоб майбутня робота приносила як матеріальне так і моральне задоволення. А діти, в свою чергу, подякували за зустріч та побажали всім здоров’я.
Працівники бібліотеки та школярі вдячні Роману Богдановичу за змістовну та цікаву розповідь.