Мій список блогів

четвер, 25 квітня 2019 р.

ШАТИ ВЕЛИКОДНІ ОДЯГЛА ЗЕМЛЯ!

Навесні, коли все оживає, забрунюється, зеленіє оновлена земля, приходить до нас одне з найвеличніших свят - ВЕЛИКДЕНЬ! Ми христосуємося, зичимо один одному щастя, здоров’я і обмінюємося великодними яйцями, цокаємося.
Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і радісне майбутнє.
Великдень – це не тільки найбільше релігійне свято православних християн, це й унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують.
До великодніх свят  працівники Нововолинської міській бібліотеки для дітей прикрасили свою книгозбірню та влаштували  тематичні виставки-інсталяції.









Переглянути великодні композиції завітали до нашої бібліотеки дітлахи середньої групи №1 «Капітошка» та середньої групи №3 «Ромашка» ЗДО №4  разом з вихователями  Анною Володимирівною Глинь, Іриною Дмитрівною Поліщук та помічниками виховатилів Аллою Миколаївною Яручик і Наталією Миколаївною Гаврилюк.
Переступивши поріг бібліотеки, діти поринули у передсвяткову великодню атмосферу. І у чудовому весняному настрої всі присутні побажали один одному непохитної віри, щирої відданості і вічної любові.







Шановні користувачі нашої бібліотеки! Вітаємо Вас із Великодніми святами. Бажаємо Вам миру, любові, достатку і смачної паски!