Мій список блогів

середу, 27 лютого 2019 р.

МІСЬКИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «ЛІДЕР ЧИТАННЯ»

26 лютого відповідно до наказу відділу культури виконавчого комітету Нововолинської міської ради на базі міської бібліотеки для дітей відбувся перший міській тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». У конкурсі брали участь учні 6-7 класів.
Конкурс зібрав в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить.
Розпочала захід Валентина Ярмолюк, завідувач міської бібліотеки для дітей, ознайомивши конкурсантів з правилами змагання. 

Виступи учасників конкурсу оцінювало журі в складі: заступника начальника відділу культури Олесі Сословської,  депутата міської ради Олега Приступчука, методиста міського методичного кабінету Лілії Нестерук, поетеси, члена літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця» Ірини Мартинишин, бібліотекаря міської бібліотеки для дітей Олени Рябої.

На розгляд журі конкурсанти представили свої найулюбленіші книги та читацькі щоденники. Виступи учасників оцінювались за 12-бальною шкалою.















Серед 13-ти найкращих читачів  лідерами цьогорічного конкурсу стали:
І місце – Моржановська Анна (ЗОШ № 6, 7-Б кл.), яка братиме участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на базі Волинської обласної бібліотеки для дітей та Лошатинський Назар (ЗОШ №3, 6-Б кл.)
ІІ місце – Приступа Ангеліна (Нововолинська гімназія -7-А кл.) та Корець Аліна (ЗОШ №2, 6-Б кл)
ІІІ місце – Щипа Максим та Костецька Анна (ЗОШ №8 7-Б кл.).
Всі учасники конкурсу отримали грамоти, подяки, подарунки та солодощі від членів журі.






Бажаємо нашим учасникам і надалі залишатися активними читачами бібліотек та сміливо іти до  перемоги!
PS: Дякуємо конкурсантам за участь та глибокі знання, блискучу ерудицію, залізну логіку і всім, хто допомагав у організації і проведенні конкурсу.