Мій список блогів

понеділок, 25 лютого 2019 р.

НОВІ ЧАСИ - НОВА ЛІТЕРАТУРА

Під такою назвою у міській бібліотеці для дітей пройшов День інформації. Бібліотека презентувала користувачам свої нові надходження.
В програмі Дня:
Бесіда «Диво, ім’я якому книга». Під час якої бібліотекар Лариса Крилова розповіла дітям про  значення  книги  в  житті  людини,  про  користь  від  читання,  про  те,  що  книга  змушує працювати,  постійно  вдосконалюватись. Учасники заходу активно та захоплено гортали сторінки книг української та зарубіжної  літератури.




Інформаційний огляд «Компанія цікавих книг», який організувала та провела бібліотекар Олена Рябая. Юні книголюби «здійснили  подорож» в море цікавих нових книг, які справили на них дуже позитивне враження.




Консультація «Як слідкувати за новими надходженнями», яку провела завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк, ознайомила учнів з каталогами бібліотеки, з чого складаються каталоги, і як читачеві швидко відшукати потрібну йому книгу.



Всі книги розміщені у вільному доступі у нашій бібліотеці.

      Тож, запрошуємо дітей взяти з поличок ще «гаряченькі» книжечки. На вас чекають нові та незвичайні пригоди, фантастичні світи та романтичні історії!