Мій список блогів

вівторок, 29 січня 2019 р.

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ГУРТКА "ЮНІ БІБЛІОТЕКАРІ"

Цікавою сторінкою в історії дитячих  бібліотек є  створення читацького об’єднання чи клубу за інтересами. Клуб чи читацьке об’єднання створюється для спілкування дітей, що мають єдину мету, завдання, інтереси, для обміну думками, удосконалення знань в тій чи іншій галузі науки, літератури, людської діяльності, сприяє становленню особистості. 
При міській бібліотеці для дітей створено і працює три читацьких об'єднання. Це клуб активного спілкування «Однокласник», клуб «Книгочитограйко» та гурток «Юні бібліотекарі». Кожний клуб та гурток має свій статут, девіз, план засідань,  раду клубу. Заняття проводяться за планом,  працюють стабільно та регулярно, злагоджено  проводять свої заняття.
27 січня у читальній залі бібліотеки зібралися гуртківці «Юні бібліотекарі». На своєму першому організаційному засіданні «Місце зустрічі – бібліотека» члени нашого гуртка привітали один одного з новим роком, ознайомилися з планом роботи, переглянули журнали, які передплачує бібліотека. Діти із задоволенням розгадували кросворди, читали вірші та оповідання з журналів та спілкувалися між собою.





Цікаво та весело діти провели свій вихідний день у бібліотеці. Наступне засідання гуртка відбудеться 17 лютого. Запрошуємо всіх бажаючих!