Мій список блогів

понеділок, 14 січня 2019 р.

ВЕСЕЛО-НОВОРІЧНЕ ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАСІДАННЯ КЛУБУ «КНИГОЧИТОГРАЙКО»


В останні роки багато говорять і пишуть про те, якою має бути сучасна бібліотека. Практика показує, що погляд на бібліотеку тільки як на інформаційний центр вузький і однобокий. Насправді, її можливості набагато ширші. Все частіше бібліотеки стають центрами суспільного і культурного життя населення міста, успішно сприяючи просуванню книги та поширення читанню. У зв’язку з цим значно зростає роль дозвілевої функції. Реалізації цієї функції багато в чому сприяють клуби та гурток, які діють при Нововолинській  міській бібліотеці для дітей.
Саме з цією метою з січня цього року у нашій книгозбірні організовано клуб «Книгочитограйко». І на перше організаційне засідання, яке відбулося напередодні Старого Нового року прийшли діти разом з батьками. Бібліотекар Лариса Крилова познайомила всіх присутніх із подальшою роботою клубу,  планом роботи, уважно вислухала думки та побажання дітей та мам.
Ну, а щоб дітлахи весело та цікаво провели час на новорічний серпантин «До свята новорічного ми в коло друзів кличемо»  завітав веселий клоун Тишка (Лариса Свинарчук) і разом з бібліотекарем закружляли всіх у святково-новорічному вихорі. Всі присутні отримали масу задоволення. Діти ж пообіцяли, що стануть активними учасниками клубу та неодмінно будуть читати книги.





До нових зустрічей в бібліотеці.