Мій список блогів

пʼятницю, 12 травня 2017 р.

У СВІТІ ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАМИ…

Мама! Матуся! Чи є у світі слово більш прекрасне і ніжне. Мама – всьому початок! Мама – Берегиня роду! Мама – це той центр, який єднає всю родину, символ усього найкращого, найдобрішого, найсвятішого.
І саме у травні, коли повертаються до рідного гнізда птахи, коли замальовується травами, листям і квітами природа, теплий весняний місяць приносить Всесвітній День матері. А також в нашій країні цього дня вшановують Матір у трьох найбільших іпостасях: Матір-Богородицю, Матір-Україну та Матір-Жінку.
     З нагоди цього свята у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів влаштовано тематичну викладку  «Матусю добра, то від тебе свято…», ознайомившись з якою, можна дізнатися більше про це свято, а також прочитати чудові твори українських та зарубіжних авторів, які пойняті великою любов’ю та безмежними словами вдячності до найріднішої людини на світі. 


  Мабуть всі ми без винятку відчуваємо великий борг перед своєю ненькою. Не завжди висловлюємо свою вдячність та турботу, забуваючи, що ніщо так не зігріває душу мами, як добре, ласкаве слово свого сина чи доньки. Тож відкладімо у цей святий день всі свої справи, привітаємо їх та вклонімося  низенько.   
Зі святом, шановні матері! Ми дякуємо Богу, що ви у нас є, хай силу й здоров’я Господь Вам дає.