Мій список блогів

вівторок, 14 лютого 2017 р.

У ЧАРАХ КОХАННЯ

В День святого Валентина, в міській бібліотеці для дітей відбувся конкурс «Під знаком Купідона». Гостями бібліотеки були учні 7-Б класу ЗОШ №3 (кл. керівник Пасевич С.М.). Ведуча заходу бібліотекар Олена Рябая провела екскурс в історію виникнення цього свята, розповіли про традиції святкування Дня святого Валентина в різних країнах, згадали всесвітньо відомі пари закоханих та їхні романтичні історії. Але яке б було свято без конкурсів. А їх на заході було чимало. 



Школярі із захопленням приймали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих змаганнях, серед яких: «Комплімент», «Впізнай мене», «Питання на засипку», «Пантоміма», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я». Пари-учасниці змогли показати свої здібності на уважність, де за декілька секунд, розглянувши один одного, вони мали відгадати деякі деталі зовнішності. Прийняли участь у конкурсі „Етикет”, де показали культуру спілкування та манери поведінки.

       Любов і поезія – нероздільні. Так було у всі віки і залишається і донині. Тому кожна пара на деякий час стала поетами й отримавши карточку з першими рядками вірша, завершила його своїми поетичними спробами. Діти охоче декламували вірші про кохання.

Пари з азартом змагались за перемогу, показали свої найкращі здібності та прагнення до перемоги. Учасники конкурсу нагороджені за такими номінаціями: «Найромантичніша пара», «Найвеселіша пара», «Найкмiтливiша пара», «Пара глядацьких симпатій», «Найвигадливіша пара»  і переможці «Ідеальна пара».
Можна з впевненістю сказати, що почуття кохання є навіть у дітей, яке вони так гарно приховують!
До уваги користувачів у відділі обслуговування 5-9 класів розгорнута тематична полиця-настрій «Незбагненна сила кохання», на якій представлені поетичні та прозові твори українських і зарубіжних письменників про найвищі почуття.