Мій список блогів

неділю, 12 лютого 2017 р.

ПІЗНАЙМО САМИХ СЕБЕ

Кожна людина є таємниця, яку треба розгадати. В усі часи людство замислювались над цим, як же пізнати та знайти себе. Щоб знайти правду дехто робив добрі справи та допомагав іншим, хтось багато вчився та подорожував, хтось шукав відповідь у собі.
Але ж як насправді дізнатися про самих себе: про свої сильні і слабкі сторони, плюси і мінуси свого характеру - словом, всі складові своєї індивідуальності  з’ясовували працівники Волинського благодійного фонду «Карітас-Волинь» разом із 4-Б класу НВК «Нововолинської спеціалізованої школи 1-3 ступенів №1 - колегіум» (класний керівник Денисюк Л. С.) під час групового заняття з елементами тренінгу «Розпізнай хто ти?»
На початку зустрічі психолог Наталія Гавронська познайомила всіх присутніх із роботою фонду «Карітас-Волинь» та розповіла про сферу його діяльності.
Після цього соціальний педагог Тетяна Галицька та координатор по роботі з дітьми Вікторія Скриннікова провела із учнями рольові ігри під час яких вони зображували себе у ролі якоїсь тваринки, розповідали про себе та своїх друзів, пізнали найголовнішу істоту із «чарівної  скриньки».  І безперечно, з впевненістю можна  сказати, що кожен по-новому відкрив не тільки своїх товаришів, але й самого себе.
А підсумовуючи зустріч бібліотекар Лариса Крилова наголосила, що самопізнання – це нелегкий процес і для того, щоб пізнати себе, потрібно постійно працювати над собою, а головне  аналізувати свої негативні та позитивні якості, не зупинятися на досягнутому і завжди відкривати перед собою щось нове і цікаве.