Мій список блогів

пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

В ДОЛОНЯХ ВСЕСВІТУ - ЗЕМЛЯ

Земля – це чудова планета, на якій ми живемо. Вона гарна будь – якої пори року. В білому зимовому вбранні і в зелених шатах літа вона така ж прекрасна, як і в ніжному весняному та золотавому осінньому уборах. Різноманітна її природа. Усе навколо наповнене життям, голосами птахів, шелестом листя, дзюркотінням струмків. Виховувати любов до природи - одне із головних завдань бібліотеки.
І тому до Дня довкілля та Всесвітнього дня Землі, в рамках клубу активного спілкування "Однокласник", міська бібліотека для дітей провела для учнів 6-А класу ЗОШ №3 (кл. керівник О.М. Баглай)  пізнавальний екотелетайп «В долонях Всесвіту – Земля».
Бібліотекар Олена Рябая ознайомила дітей з поняттям – екологія, нагадала про правила поведінки під час відпочинку на природі, прогулянки чи походу. Також школярі прийняли активну участь в обговоренні екологічних проблем та збереження природніх ресурсів. Приємно було відчувати небайдужість дітей і прагнення стати справжніми захисниками природи.


Учні взяли участь у екологічній грі "Що? Де? Коли?", вікторині «Знати, щоб зберегти», зоовікторині «Чому птахи мають таку назву?» та пограли в тест-гру. Цікаві завдання та тести розкрили сучасним школярам наслідки байдужого ставлення до природи та навколишнього середовища, яке вони повинні зберегти для майбутнього покоління. 
На закінчення заходу школярі познайомилися з виставкою-роздумом «Людина і природа: гармонія чи трагедія».