Мій список блогів

пʼятницю, 25 березня 2016 р.

ЗУСТРІЧ З ПОЕТОМ

    Велика та щедра українська земля. Щиро і радісно віддає вона людям плоди людської праці. На цій великій і щедрій землі є найрідніший куточок – це наша блакитноока Волинь та наше рідне місто Нововолинськ. Надзвичайно талановиті люди тут живуть. Яскраві, незвичайні особистості, життя і творчість яких викликають захоплення і повагу. І саме одним із них мали змогу зустрітися учні 4-х класів ЗОШ №7 (класні керівники Н.Є.Тимчук та Л.Я.Савчук) в Нововолинській міській бібліотеці для дітей на літературній мандрівці «У світі мрій, добра та пригод».
Це Анатолій Поліщук, людина, яка любить свій рідний край і в силу свого інтелекту і можливостей допомагає своїм землякам серцем доторкнутися до Божої любові і милосердя. А ще він дуже любить дітей і тому багато віршів написав для них, які лягли у книжечку «Сонячний зайчик». Учні із задоволенням поспілкувались з автором, послухали вірші у авторському виконанні, та самі прочитали твори із його збірки.
А у шухлядах лежать нові вірші, чекають свого часу … Анатолій Іванович живе творчістю і має надію, велика й солодка письменницька праця визріє у нові твори.
Тож бажаємо, хай у його родині все ладиться, прибавляється і множиться. Хай чарує світ його безмірна любов до своєї родини, до рідної України.