Мій список блогів

вівторок, 22 березня 2016 р.

СВЯТО КНИГИ

  Кожного року в березні проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Зустрічі з найулюбленішими письменниками, їх новими книжками, книжкові іменини, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси, презентації — і все це супроводжується приємними несподіванками.
21 березня в міській бібліотеці для дітей розпочався Всеукраїнській тиждень дитячого читання літературним святом «Ми читаємо завзято, а читання нам — це свято». На свято завітали учні 6-Акласу гімназії (класний керівник І.А.Коханюк). Ведуча заходу Валентина Ярмолюк познайомила дітей з історією виникнення свята, добрими його традиціями, з основними етапами створення книги, розповіла про її роль в житті людини, та провела цікаві вікторини «Літературні мандрівники» та «Чи знаєш ти казки?». Під час вікторини учні показали свій інтелект, увагу, кмітливість, мислення, ерудицію. Захід пройшов жваво та весело.
А в читальному залі організовано виставку літератури «Чарівний світ книги», де діти можуть познайомитися з книгами, які знаходяться у всіх відділах книгозбірні і багато хорошого взяти з них для себе, та ніколи не розлучатися з книгою.