Мій список блогів

середу, 13 січня 2016 р.

Різдвяні історії з книжкової шафи

Зимової прохолодної днини поспішали до міської бібліотеки для дітей маленькі учасники гуртка «Юні бібліотекарі» на незвичайне святково- різдвяне засідання.  Адже різдвяний час – це час, повний таємниці, радості й дива. У цей час нас переповнюють найкращі почуття, хочеться вірити в казки, здійснення всіх мрій. А що найкраще переносить нас до чарівного світу? Звичайно ж, хороші  книги! Саме тому  у  бібліотеці відбулося читання новорічних та різдвяних казок.
Розпочалися вони вітальним словом бібліотекара Лариси Крилової, та розповіддю про книги даної тематики, які варто прочитати. Після цього діти разом з бібліотекаром зачитували уривки із різдвяних казок, під час яких них чекало  багато чудес, дивовижних пригод.
А ще діти брали участь у веселій вікторині, у якій розпізнавали героїв казок, відгадували загадки, та ребуси. Беззаперечно, гуртківці довели, що вони є справжніми знавцями різдвяних казок та історій.
  
  

 

                         
   На закінчення діти охоче познайомилися із викладкою літератури «Різдвяні історії», на якій знайшли багато цікавих новорічно-різдвяних історій для читання.